Vantaan aikuislukion yhteistyö

Toimimme yhteistyössä Kauppiaitten Kauppaoppilaitos MERCURIAn ja Vantaan ammattioppilaitos Varian kanssa. Olemme syventämässä yhteistyötä myös Sotungin etälukion kanssa. Yhdistelmäopintoihin liittyviä asioita voi tiedustella Anita Lönniltä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. .

MERCURIA

MERCURIA on Vantaan Martinlaaksossa toimiva arvostettu kauppaoppilaitos, joka tarjoaa opiskelijoilleen mahdollisuuden ylioppilastutkintoon. Viime vuosina Kauppiaitten Kauppaoppilaitos MERCURIAsta on tullut yhä tärkeämpi kumppani Vantaan aikuislukiolle. Syksystä 2012 alkaen aikuislukion lännen toimipiste on toiminut samassa talossa MERCURIAn kanssa palvellakseen MERCURIAlaisia paremmin.

Joka vuosi MERCURIAssa aloittaa noin 50 kaksoistutkintoon tähtäävää opiskelijaa. Tulokset ovat olleet kansalliseen tasoon verrattuna hyviä ja valmistuneiden määrä on ollut ilahduttavan suuri. Sen lisäksi, että aikuislukio tarjoaa iltaopetusta MERCURIAn opiskelijoille, järjestämme opetusta myös päiväaikaan vapaasti valittavina opintoina.

Voit siirtyä MERCURIAn omille sivuille tästä.

Vantaan ammattioppilaitos Varia

Vantaan aikuislukio on ollut mukana kouluttamassa Vantaan Varian kaksoistutkintolaisia jo useiden vuosien ajan. Toimintaa ollaan jälleen lisäämässä ja koulutusrakennetta uudistetaan ensi lukuvuodesta 2013-2014 siten, että yhä useammilla Varian opiskelijoilla on mahdollisuus hakeutua lukiotunneille ja siten valmistua myös ylioppilaaksi ammatillisen tutkinnon lisäksi. Aiempina vuosina vain sähköpuolelta on koottu lukioluokka, joka on tiiviisti yhdessä opiskellut ylioppilastutkintoon vaadittavat lukiokurssit läpi.

Opetus tapahtuu jatkossakin pääsääntöisesti Varian Ojahaantien toimipisteessä, Myyrmäessä. Oppimistulokset ovat olleet hyviä ja lukioluokilta jatko-opintoihin hakeneet ovat olleet tyytyväisiä saamaansa valmistavaan koulutukseen. Pääset Varian sivuille tästä.

Sotungin etälukio

Vantaan aikuislukion toiminnan periaatteena on ollut palvella opiskelijoitaan mahdollisimman hyvin. Tämän vuoksi pyrimme tekemään yhteistyötä niin ikään Vantaalla toimivan Sotungin etälukion kanssa. Lähiopetukselliseen aikuiskoulutukseen erikoistuneena lukiona voimme palvella tehokkaasti iltaopiskelijoita, mutta ne opiskelijat, joille iltaopetus on aikataulullisesti haastavaa, ohjaamme etälukioon.

Lataa Sotungin esittelyliite tästä!

Voit tutustua etälukion tarjontaan täältä.