Sivupoika8.png

Ilmoittautuminen aikuislukioon

Ilmoittautuminen tapahtuu käymällä henkilökohtaisesti koulun kansliassa. Itä-Vantaalla koulu sijaitsee Tikkurilan lukion talossa osoitteessa Valkoisenlähteentie 53, sisäänkäynti C-rapusta, 2. krs., ja Länsi-Vantaalla osoitteessa Martinlaaksontie 36, 3. krs (Mercuria-talo). Kartat ym. löydät yhteystiedot-välilehdeltä.

Kansliat ovat auki maanantaista torstaihin klo 15-19. Tikkurilan toimipisteen kanslia on auki myös perjantaisin.

Mukaan kannattaa ottaa peruskoulun päättötodistus ja suoritusote mahdollisesta aikaisemmasta lukiosta tai tutkintotodistus ammatillisesta oppilaitoksesta.

Ilmoittautua voi koska tahansa lukuvuoden aikana.

tytto.jpg

Aikuislukion ikäraja on 18 vuotta, mutta perustellusta syystä voi rehtori hyväksyä oppilaaksi myös nuorempia.

Tutkintoon tähtäävä opiskelu on maksutonta, aineopiskelija maksaa 45e/kurssi, kuitenkin enintään 135e/lukuvuosi.

Aikuislukio-opinnot eivät anna oikeutta opintotukeen eivätkä koulumatkatukeen.

Aikuislukio-opiskelu on sivutoimista eikä vaikuta työttömyys-tai työmarkkinatukeen.